Gäst bloggning

Hej alla olivias bloggare ! Just nu lyssnar på musik & softar lite, Olivia har slagit i foten, stackare :( men nu ska vi kolla på tv ! Så hade bra alla olivias läsare ! Pusshej / olivias kusin.


Tar det lugnt

Tjenare!
Just nu är jag med Emma söttoppen, vi sitter och chillar i min säng och spelar det där ritspelet på våra iphones! Hihi kulkul! Idag händer INGENTING och det har hänt ingenting.. Men vi får se ! ;) är lite sjuk, hade feber imorse men mår mycket bättre nu! Skönt! Snart ska vi äta crêpes med champinjonstuvning som min kära lilla mamma har lagat! Gott..! Pussssss på stjärten!


Test test

Test


Tjinixen alla mina babes .... .... ... . ... ....

Hej hej  , alla barn ! De är jessica (Olivias gudsyster för er som är retarded och inte vet det!)
Juste nu sitter vi här och dricker massa cider, ops ........ fniZZzzz****









här har ni en urgullig bild på Olivia från i Somras!
Vi raggade upp några randoms,


tjo babe

Har nyss pluggat, lite iallafall! Känner mig så duktig, haha INTE ofta jag pluggar.. :/ Kom hem från skolan, gjorde kaffe och satte mig och skrev en engelskatext på en sida. Låter inte mycket, men men, jag har ju min pappa som är stolt över mig hehehe!
Snart blir det mat, sen blir det väl gården med grappsarna.. fia med knuff tävling woho :D spelade det för första gången igår, och det är fan askul! haha så nu blir det fia med knuff all in..!



Bild på mig och min bebis Dennis! :)


Dag 1

Helu! Tog ett litet tag men nu kommer det iallafall haha! Dag 1 är att jag ska presentera mig själv så..

Jag heter Olivia, fyller femton i år och bor i en liten by som heter sorunda. Några mil från sthlm.. Jag är ganska framåt av mig och älskar att träffa nya folk, haha ååh vad töntigt det här känns, jaja haha! Vad ska jag säga, jag kan väl säga att jag startar det här för att kunna skriva av mig ibland och ha nånting att göra när jag har tråkigt..?

Här är en ny bild på mig från egypten, som jag var i förra veckan! mys mys!


RSS 2.0