Nu; städA rummet ! :(

Drog hem från Amanda vid typ tio :o hon skulle på match och min syster fyller arton på måndag så vi ska ha ett litet "kalas" här hemma.. Sen händer det väl inte så mycket mer, skulle träffat Jessica men hon dumpa mig :/ ville ju ha fika din bög. Kommer hem till dig på kaffe och nybakade bullar då? Klockan fyra? Ja men då säger vi så då! :) puuuss
Bild på mig. Coola fjortisen.. Och en bild på min vackra Amanda!


It's friday bitch

Tjooo,
Ska åka och möta Amanda nu så ska vi handla lite och äta i handen , sen åka hem till henne! Kanske träffar några eller nåt kul ikväll ! :) var och kollade min adhd idag också, trevligt .. Nej.
Ciao ciao
Bjuder på bilder från nån dag sen hemma hos Linnea ! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3163469/images/2012/pic_196166569.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3163469/images/2012/pic_196166569.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3163469/images/2012/pic_196166605.jpg" class="image">


Tpl

Äckliga jävla sorunda. Äckliga jävla fula byhåla. Har älskat det här stället, vilken gemenskap vi hade hur alla var som en familj. Hatar det här jävla tattarstället. Bara massa jävla rövslickare. Egoistiska Vidriga personer.. Vill bara dra här ifrån nu. Känns som jag aldrig kommer nånstans när man bor här. Fula jävla äckliga ställe. Bomba byn ffs .


Comment

Kommenteraaaaaaaaaaa det är kuuuuuuul


Bäst av bäst på att köra moppe

Tjo bröder.
Ligger och kollar på big brother nu och garvar haha. Emma följde med mig hem idag, vi drack kaffe och snacka lite skit. Sen drog vi till gården, men det var dött där så vi drog hem till Linnea och drack mer kaffe hihi..! Sen så höll jag på krascha med Emmas moppe också, jag är awesome.. Nejmen jag är ju tjej och "underårig" så skyller på det ;) haha underårig töntigt de låter. Ska sova nu, sov sött.


Godmorgon!

Tja , nu blir det frukost på hemkunskapen haha ;)


Sleepytimes

Hej alla mina läsare=inga hahha..
Skriver för mig själv..
Har precis kollat på bb, ska ha min skönhetssömn nu!
Igår var jag ute med vänner och spelade fotboll och körde lite lekar och skrattade och hade kul! Idag var det skola osv. Imorgon kanske jag ska träffa en sötnos efter skolan ;)
Bjuuuder på en bild från igår! Hihi pussmun.


Bb

Sipan i big brother .. Svinigt beteende, fyfan. Tur att han blev utkastad jävla homofob.


Älska

Riktigt härlig dag! Haha undra hur många glassar jag ätit .. Oups ;) har haft det grymt kul och mysigt med vänner idag. Suttit och solat och skrattat och haft det jäkligt bra. Vi köpte godisar som smakade som frigolit, haha inte för att jag smakat men herregud haha inte skrattat så mycket på länge. Grattis Philip på 16-årsdagen också ! Love My life , imorgon blir det kevins första dopp också hahaha, ska filma!
Gammal bild på mig. Puss


I skolan

Helu!
Sitter i skolan nu och chillar lite. Faaan va skönt väder det är ute! Vååår hjärta !
Igår kom min rektor och snackade
Med mig om att jag använde deo för att dom hade sett det på kamerorna. Vi har parfymförbud.. Men ändå? Deo? Om ni tycker den luktar starkt kan ni ju lukta på mig när jag inte har på mig deo :D sjuka i huvet ..
Bjuder på lite bilder från veckan! Åt årets första glass igår ! Asgott :D puss


Saknar

<3


Måndag 19/3

Hejsaan!
Är faktiskt väldigt glad fast det är måndag.. Yey!
Är påväg hem nu, har varit i skolan, slutade 16.00 och sen konfa, fick ett papper om lite info om Grekland som vi ska till i sommar. Ashäääärligt ju. Bjuder på en OERHÖRT sexig bild på mig just nu. Puss


rip depp

hej alla sötnosar!
nu är jag back on track eller vad man ska kalla det. Har haft en jävligt lugn helg och lite så! Igår på dagen åkte jag och solade, sen åkte jag hem och åt semla och middag med familjen haha! Sen drog jag till skogås och träffade mina kära kusiner! När jag skulle hem blev det lite knas haha, jag är sååååå klantig .. fy. Först hinner jag till tåget precis, sitter och väntar i 10 min kanske, sen när tåget kommer missar jag det?! Jag förstår inte.. men jaja.. hehe.. så börjar springa till bussen, så hinner jag preecis med den. Jag kliver av vid handen så går det ingen buss?! så jag ba men jaha, får väl gå hem då.. men gick inte iallafall, det löste sig ;) lite kul ändå haha..

nu sitter jag och dricker lite te och kollar på elsas värld, haha .. men bye bye puss :)


gammal bild på mig och min syster !

Bägarn har runnit över

Eller hur fan man kallar det när man är riktigt förbannad. Förbannad på allt och alla. Och nu har man en jävla gps på telefonen också. Lyckat. Jävla fittliv man har


Nu

Tjenare. Har vart så jäävla dålig på att uppdatera nu senaste dagarna. Men händer rätt mycket nu, ganska mycket jobbiga saker. Så om jag inte uppdaterar är det pga av det då..
Behöver några dagar till att tänka och så, va för mig själv. Hade planerat lite grejer i helgen men nu blir det inte så. Ska vara hemma för mig själv! Puss hej


Badgirl

Hej sötnosar. Ligger i sängen nu med Emma och kollar på en bra film på fyran :D next heter den tror jag. Idag följde vi med mamma till Farsta , jag köpte mat och lösnaglar bara haha. Tänkte köpa en jättefin magtröja också men kände att jag kan ju ändå inte använda den nu så whatever :p
Såhär såg den ut iallafall! Och så en bild på lilla mig just nu !


STOP KONY

Det är fan inte mycket som berör mig, inte mycket alls! Så fort det kommer en reklam på teven där det är massa fattiga barn som svälter och man kan rädda dom genom att ringa och skänka pengar osv. klickar jag alltid bort sånt.. det är hemskt men sant. Men när jag såg den här videon brast jag fan i tårar, dom här barnen utsätts för saker som inte är ok. Vi klagar på så mycket, så lite som att "ååh va äcklig maten är" "gud vad jobbigt det är att gå i skolan" .. visst , jag har sagt det , det har alla ni som läser det här. Men hoppas ni kollar på videon och sprider!!! För det finns folk som har det värre än oss, och dom väljer det inte.


Skriver av mig

Är så himla besviken på mig just nu. Ställer upp mål och lovar saker. Svär på mitt liv att ordna upp det. Jag kan inte ens hålla ett löfte för mig själv? Jag ljuger tillochmed för mig själv.. Nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv och rycka upp mig. Sköta skolan , så att jag får iallafall E i ämnena som jag är underkänd i nu. Sluta röka. Vill göra min mamma stolt över mig. Fan va irriterad jag blir, helvete! Men nu är det bara jag som
Kan sköta det här ingen annan, jag väljer själv just nu. LOVAR NU.


Fight

Ska kriga för dig snygging .


Big brother 24/7 nu

Men det laggar dessvärre lite.. Snart ska jag duscha sen ska jag ut och ta en cigg sen sova tror jag. Skönt.. Men har näästan slutat röka, det går bra iallafall röker inte lika ofta nu.
Tar lite egobilder på mig själv hahaha ;)


Dag 5 – fem sanningar om mig ♥

Fem sanningar om mig:

* Jag är alltid hungrig, oavsett!

* Jag är jättesocial och älskar att träffa nya folk!

* Jag borde ha fötts som kille, tänker som en kille och beter mig som en kille sometimes haha..!

* Jag har svårt att bli kär

* Det är en jättesnygg kille som raggar på mig

hahahaha, den sista var lite rolig haha men kom inte på nåt annat, ska taaaaggaaaa till bussen nu, puss o kram♥


här är bruden som jag är en bitch åt !

Dag 4 – Det här åt jag idag

Ja, hoppar över min bästa vän för känner att jag inte riktigt har nån bästavän just nu! :) har många bra vänner, men ingen sådär bästa..

Ja vad har jag ätit idag.. frukost åt jag två mackor med smör och te, i bilen påväg till skolan haha :D sen till lunch åt jag korvstroganoff med ris i skolan.. sen mackor hemma hos kevin :D sen blir det säkert nåt gott hemma ! :)


shoo babes!

är hemma hos kevin nu, chillar lite såådär , har kollat på bigbrother också haha fyfan..!
spyor och sånt, asså det värsta jag vet! tänkte göra några såna där dagar i den där listan också så att det blir lite kul ;)

PUSSPUSS

Ah my gaaad

Tjenamorsens!
Är jävligt jävligt jävligt irriterad. Alla är jobbiga, alla är irriterande och jag är förbannad som fan. Jag är tpl. Trött på fucking livet.
Neeeejdå! Lite bara! Lite.
Var i skolan idag, sen åkte jag och solade och blev en neger. Min mage är neger iallafall! :D och just nu går jag ständigt runt generad, röd tomatoface.
Mitt sluta röka går jävligt dåligt, en av anledningarna till varför jag är så tpl just nu! :)
Nu ska jag kolla på en dålig irriterande film och sen sova, fan va skönt. Hejdå


Not dead yet

Första skoldagen efter lovet och praoen! Det gick väl .. Bra? Haha hade kul iallafall. Tim och hans jävla muppets omg hahahaha..! Kommer sakna tiden som är nu faktiskt .. Vi är som en familj :( när dom går ut är det bara jag kvar känns det som .. Men nejdå!
Lite bilder från idag,

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA COOL!
Haha Carros bieber skal till mobilen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3163469/images/2012/pic_192609390.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3163469/images/2012/pic_192609391.jpg" class="image">


Blå himmel

Tjenixen, har vart och solat med Jessica! Ska fan sola typ varje dag nu och bli neger..!
Haha jag nu


längtan

Goodmorgooon!
Nu är det fanimej vår! Får värsta vårkänslorna när man öppnar dörren och ser solen och knappt fryser :D mysmys!
Idag skulle jag ha åkt till barkaby , men mamma och thomas åkte själva, så ska mamma mmsa om hon hittar nåt fint åt mig! Istället blir det sola och kanske lite mer shopping! yäy, har inte shoppat på hur länge sen som helst!

Här får ni en gammal bild på mig och min syster när vi åker ring!



Nästsista dagen på lovet!

Har varit i Skärholmen med Jessica, hittade en fin tröja med volanger, love it :D och sen åt vi wok och spana in killar haha ouff!
Nu är jag hemma med Jessica och Emma och dom ska sova här, snart blir det middag och sen chokladfondue mums! Pussar.


Beroende är tummen ner

Sova vid förra inlägget? Njae inte riktigt .. Blev att sitta uppe istället och driva med folk som inte fattar ironi, haha roligt det med!
Kan inte sova nu dessvärre för jag är jävligt nikotinsugen. Har ingenting. Men ska klara det här! Ska lägga undan alla pengar jag sparar, go me! NU ska jag försöka sova och imorgon det första jag gör ska jag röka tänkte jag säga .. Men nä. Puss , döda mig, godnatt


Sängläge just nu haha

Ligger i sängen och kollar på Jersey shore med Emma! Vi ska snart sova faktiskt, jättetrötta! Lite halvsöt bild på mig just nu, påsar under ögonen haha. Godnatt puss puss


Lite shopping

Köpte en jättesnygg bikiniöverdel från lindex, helt vanlig svart tråkig, men den är grymt snygg på! Och blonda slingor yäy vill bli blond blond blond! Och ha sommar sommar sommar nu nu nu! Haha nu blir det att kolla på när familjen äter, sen kommer Emma! Puss


Sushi nu!

Äter sushi med mormor nu i Skärholmen, asgott! Puss


Dag 2 – Min första kärlek ♥

Hmm, min första kärlek.. orkar inte räkna med dagis så drar på riktigt rejält här.. snackar fortfarande med den här killen, vi var tillsammans i några månader för ett och ett halvt år sen typ, sen gjorde vi slut, sen blev tillsammans igen osv osv... så det har vart lite knas med han men japp. Har svårt att bli kär i folk nuförtiden så man måste verkligen va någon speciell för att jag ska få upp mina ögon haha.
Så pontus söder, hoppas du inte läser det här hehe :D du var min första kärlek tror jag?

Puss pussss alla mina stiliga bloggläsare hahaha :D



HAHAA FJORTISAR, NEJMEN BILD PÅ OSS TVÅ


taggad på sommaren!

Hej!
Asså är så jäääävla taggad på sommaren. Ser på massa gamla bilder, tänker på grekland med konfirmationen, turkiet kanske, massa sommardagar bara sitta ute! mmm mmm mmmmmm haha..

Håller på att sluta röka, det går väl sådär, men aa.. det ska gå! ska göra min mamma stolt över mig hihi :)
Ska ta en dusch snart, sen fixa mig sen åka till skärholmen med mormor och äta sushi! mummans :)

Ska börja blogga mer fan, vill ha nånting att göra nånting att hålla mig sysselsatt med! PUSSAR


gammal bild på mig


RSS 2.0